SIGURNOSNA VRATA

Trezor sigurnosna vrata

54.990 din

na stanju, dostupna odmah!
 Karakteristike:
Dimenzija:205x96x24cm
Materijal:Čelični lim ofarban crnom bojom sa kombinacijom MDF 8mm
Krilo:debljina lima je 1 mm
Štok:debljina štoka 1,5 mm
Brave:Tri brave, kodirani ključevi
Zaključavanje:3 pozicije zaključavanja, 9 šipova
Šarke:3 ojačane šarke
Izolacija:Kamena vuna
Boja:braon-crna sa teksturom drveta

Titan sigurnosna vrata

titan sigurnosna vrata

54.990 din

na stanju, dostupna odmah!
 Karakteristike:
Dimenzija:205x96x24cm
Materijal:Čelični lim ofarban antracit bojom sa kombinacijom MDF 10mm
Krilo:debljina lima krila je 1 mm
Štok:debljina štoka 1,5 mm
Brave:Tri, kodirani ključevi
Zaključavanje:3 pozicije zaključavanja, 9 šipova
Šarke:3 ojačane šarke
Izolacija:Kamena vuna
Boja:braon-antracit sa teksturom drveta

Baltik sigurnosna vrata

54.990 din

na stanju, dostupna odmah!

 AKCIJA  -10% !

54.990 din

na stanju, dostupna odmah!

AKCIJA  -10% !

 Karakteristike:
Dimenzija:97×205
Materijal:Čelični lim sa kombinacijom MDF 10mm
Krilo:debljina lima krila je 1.1 mm
Štok:debljina štoka 1,2 mm
Brave:Tri, kodirani ključevi
Zaključavanje:3 pozicije zaključavanja, 9 šipova
Šarke:3 ojačane šarke
Izolacija:Kamena vuna
Boja:bela i braon sa teksturom drveta

Skandinavija sigurnosna vrata

30.990 din

na stanju, dostupna odmah!

30.990 din

na stanju, dostupna odmah!
Karakteristike
Dimenzija:205x96x10cm
Materijal:Čelični lim finalno plastificiran
Krilo:debljina je 0,8mm
Štok:debljina štoka 1,2mm
Brava:dve brave + 1 dodatna, kodirani ključevi
Zaključavanje:6 pozicija, 12 šipova
Šarke:4 ojačane šarke
Izolacija:termo i zvučna
Boja:bela i braon sa teksturom drveta

Nordik sigurnosna vrata

21.990 din

na stanju, dostupna odmah!

21.990 din

na stanju, dostupna odmah!
Opšte karakteristike
Dimenzija:205x96x10cm
Materijal:Čelični lim finalno plastificiran
Krilo:debljina krila je 0,5mm
Štok:debljina štoka 0,8mm
Brava:jedna + 1 dodatna, kodirani ključevi
Zaključavanje:5 pozicija, 9 šipova
Šarke:3 ojačane šarke
Izolacija:termo i zvučna
Boja:bela i braon sa teksturom drveta

Optima sigurnosna vrata

54.990 din

54.990 din

Opšte karakteristike
Dimenzija:202×90 i 96×205
Materijal:Čelični lim + HDF 8mm
Krilo:debljina krila je 0,6mm + HDF 8mm
Štok:debljina štoka 1,5mm
Brava:dve brave
Zaključavanje:2 pozicije, 9 šipova
Šarke:2 ojačane šarke
Izolacija:termo i zvučna izolacija
Boja:HDF bele i braon boje sa teksturom drveta

Prodaja sigurnosnih vrata po najpovoljnijim cenama!

Sigurnosna vrata odličnog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. Predstavljamo Vam modele sigurnosnih vrata koji će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe i učiniti da se u svom domu osećate sigurnije.

U našoj ponudi se nalaze ulazna sigurnosna vrata za kuću lux kvaliteta po veoma korektnim cenama. U zavisnosti od Vaših potreba, kod nas ćete pronaći sigurnosna i sobna vrata baš po svojoj meri. Mnogobrojni zadovoljni kupci su nam najveći motiv da se neprestano unapređujemo i steknemo poverenje budućih.

Spremni smo da uvek odgovorimo na pitanja i da zajedno definišemo Vaše potrebe. Uostalom, tu smo samo zbog Vas.

Pogledajte našu ponudu vrata online ili svratite do našeg prodajnog salona u Beogradu (Ugrinovački put 47a)!

Vrata su na lageru – dostupna odmah bez čekanja!

Altimax sigurnosna vrata – najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu

ALTIMAX sigurnosna vrata su spoljašnja vrata vrhunskog kvaliteta, visoke funkcionalnosti i estetike. Napravljena su tako da pruže bezbednost doma ili poslovnog prostora, da budu estetski uklopiva u različite stilove i da pružaju dobru izolaciju od spoljašnjih uslova.

Kvalitetna spoljašnja vrata su dobra investicija za vaš dom. Ne samo da ćete sigurnosnim vratima obezbediti imovinu, već ćete i zbog dobre izolacije i energetske efikasnosti uštedeti na računima za energiju. Zvučna izolacija je takođe zagarantovana.

Uostalom, estetski privlačna i funkcionalna vrata podižu cenu nekretnine, toliko da se njihova ugradnja veoma brzo isplati.

Materijali ALTIMAX sigurnosnih vrata

Sigurnosna vrata se izrađuju na specijalan način, pri čemu se najviše koriste fiberglas, drvo i čelik. Moderan sistem ulaznih vrata se prave u kombinaciji dva ili više materijala.

ALTIMAX sigurnosna vrata po meri su uglavnom izrađena od čeličnog lima i visokotehnološkog izolacionog jezgra napravljenog od kamene vune. Spoljašnja strana vrata se pravi od premazanog i zaštićenog medijapana koji je dostupan u različitim teksturama i bojama, a dva ili više materijala se mogu kombinovati za zaista jedinstven izgled.

Odabir spoljašnjih vrata se vrši sa posebnom pažnjom jer se izgled mora uklopiti u celokupnu arhitekturu kuće i u osnovnu dizajnersku zamisao vašeg projekta. Spoljašnja vrata su prva stvar na koju nailazimo prilikom obilaska doma i na osnovu kojih stičemo prvi utisak o domu ili firmi, zbog čega je ulaganje u njih veoma važno. ALTIMAX sigurnosna vrata dostupna su u mnogim bojama i dezenima, zbog čega se lako uklapaju u bilo koji stil ili arhitekturu.

ALTIMAX ulazna sigurnosna vrata od čeličnog lima su najsvestranija i najisplativija vrata na tržištu, koja nude odličnu otpornost na vremenske uslove i sigurnost. Čelik je jači od drveta ili fiberglasa i neće pucati ili se iskriviti tokom vremena. Vrata od vrhunskog čeličnog lima i izolacijom od kamene vune su izbor broj jedan. Međutim, njihova je prednost što su dostupna sa premazom od drvenih vlakana, laminiranim furnirom ili nizom drugih završnih obrada. Tako ova vrata dobijaju na kvalitetu i izgledaju luksuzno.

Okov ALTIMAX sigurnosnih vrata

Šarke sigurnosnih vrata su jedna od najznačajnijih stavki koje utiču na bezbednost i mogućnost obijanja vrata. Sa čak 3 ojačane šarke vaša spoljašnja vrata dobijaju na sigurnosti i ne mogu se obiti, niti pomeriti iz ležišta, čak ni uz pomoć profesionalnog alata.

Izolacija i energetska efikasnost ALTIMAX vrata

Spoljašnja vrata od čelika i fiberglasa obično nude bolju izolaciju od drvenih vrata, ali većina gubitaka toplote je obično zbog curenja vazduha oko vrata, a ne kroz sama vrata. Zato je kada birate vrata, kvalitet konstrukcije isto toliko važan kao i sama vrata – zaštitna traka treba da bude dobro zaptivena, a prag treba glatko da se poklopi sa donjom ivicom vrata.

Moderna ulazna vrata uglavnom nisu napravljena od jednog materijala, već od sendvič konstrukcije od nekoliko materijala dizajniranih za maksimalnu izolaciju i sigurnost.

ALTIMAX sigurnosna vrata nude luksuzan izgled uz vrhunski kvalitet i maksimalnu funkcionalnost, gde su bezbednost i izolacija prioriteti. Modeli koji su u ponudi pružaju maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Brave ALTIMAX sigurnosnih vrata

Kada je u pitanju sigurnost, bez obzira od kog materijala su moderna ulazna vrata napravljena, svi oni su relativno jednaki kada je u pitanju snaga. Zato je za bezbednost od najveće važnosti mehanizam zaključavanja. Vrata su jaka, koliko je jaka njihova brava. Zato potražite vrata sa više smerova zaključavanja i sigurnosnom bravom sa 3 položaja zaključavanja. Ulazna sigurnosna vrata za stambene objekte su uglavnom trećeg sepena sigurnosti, što znači da je iskusnim provalnicima potrebno ogromno vreme, specijalni alat i mnogo buke da bi ih obili.

ALTIMAX sigurnosna vrata imaju 3 brave sa kodiranim ključevima, 3 pozicije zaključavanja i 9 šipova. To ih čini jednim od najboljih sigurnosnih vrata  na tržištu.

Izgled sigurnosnih vrata

Kada je izgled spoljašnjih vrata u pitanju, jasno je da moraju da budu lepa i da se uklapaju u postojeću arhitekturu doma ili poslovne prostorije. Kako se radi o dugoročnoj investiciji, razmišljajte o tonovima vrata koji neće biti jedan modni trend i koji vam neće brzo dosaditi.

ALTIMAX sigurnosna vrata za kuću se ističu svojim lukusznim izgledom zbog folija kojima su obložena. Možete birati dezene u beloj boji ili u teksturi prirodnog drveta.

Vodite računa da pojedini stambeni objekti imaju pravila o jedinstvenom izgledu ulaznih vrata, pa je potrebno nabaviti posebnu dozvolu za njihovu zamenu i ugradnju.

Montaža i servis sigurnosnih vrata

Verovatno da postoje majstori koji bi u „uradi sam“ varijanti mogli da ugrade standardna ulazna vrata. Međutim, ako nikada ranije niste montirali ulazna vrata, ili ako vaš projekat zahteva i modifikacije veličine otvora, poželećete da radite sa profesionalnim instalaterom. To vam je ujedno i garancija sigurnosti, jer ne želite da vam se sigurnosna vrata zaključaju i da ne možete da ih otvorite.

ALTIMAX obezbeđuje isporuku i montažu sigurnosnih vrata, kao i servise ukoliko dođe do neočekivanih problema.

Odličan odnos cene i kvaliteta

Bezbednost porodice i miran san nemaju cenu. Sa ALTIMAX sigurnosnim vratima dobijate spoljašnja vrata vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama. Toliko povoljnim da ćete se brzo upitati, zašto u ovu investiciju niste ušli ranije.

Osnovani davne 2014. godine, ALTIMAX stalno unapređuje svoju ponudu vrata iz direktnog uvoza, orijentisani na mnogobrojne kupce i njihovo zadovoljstvo i poverenje.

Posetite ALTIMAX prodajni salon na adresi Ugrinovački put 47a u Beogradu, pogledajte sigurnosna vrata i sobna vrata iz ponude i uverite se u to i sami!